Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 27.07.2012., 13:32   #3512
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Hmmm, Imamo gotovo potpuno iste statse, osim sta ja imam all res izmedju 220 i 280 cca.. I malko veci dps

Dakle moze se? Vecinom farmam act1, jer mi se cini ok omjer kolko se moram trudit i koliko umiram, tj ne umirem i lagano je A2 me malo zivcira jer do sad nisam imao neki ok drop tamo a naravno vise se umire.. S nekim ok tankom ce biti lakse

Kolika je razlika A2 i A3? I ima li smisla smanjit dps i dignut life/armor all res?
Act1 i Act2 (ali act2 izbjegavam jer mi je nekako iritantan) su definitivno najbolji sto se tice ulozeno/dobiveno. Kao DH sa jakim DPS-om (a napisao si da ti je veci nego moj DPS) jednostavno laganini proletis kroz njih.

Po meni je Act3 dosta tezi od Act2 za DH.
U Act3 su mobovi dosta jaci, a i ima tona mobova sa ranged attackovima koji nisu najomiljeniji tip mobova za DH. Uz sve njih imas one soul lashere koji te preko pola ekrana opale jezikom i jos su uzasno brzi. Ako je normal mob onda ga stignes ukantat prije nego se priblizi, ali ako je elite postaje uzasno nezgodan. Hulking Phasebeasts necu niti spominjat.
S druge strane drop rate high level itema je puno visi i s te strane se isplati farmat Act3 iako je dosta tezi, ali kako su u zadnje vrijeme iLv61+ itemi malo teze smece (barem oni koji meni dropaju) upitna je ta isplativost zbog veceg dropratea.

S nekom OK tankom nece biti lakse nego ce biti lagano.
DH sa velikim DPS-om potamani sve pred sobom kao od sale i jednio mu treba malo prostora da moze nukati. Kada imas tanka dobijas taj prostor i onda je cisti zerg. Jedino je nezgodno ako je public game, pa uz tanka dobijes 2 slabo gearana DPS-era koji onda predstavljaju manje vise samo teret jer mobovi dobiju puno vise HP, a grupa ne dobije proporcijalno vise DPS-a.