Farmanje:
- ako nemam vremena onda imprisoned angel (warden/butcher run u act1)
- ako imam vremena onda Siegebreaker ili Heart of Sin ili oba zaredom ovisi o vremenu
- nekad kada sam stvarno dobre volje odem pocistiti vecinu Act1 (zone gdje ima dosta elita)
Act2 mi je nekako iritantan i manje vise mi se neda po njemu farmat.
Act4 se ne isplati jer je dosta tezi od Act3, a isti su dropovi. Plus kao zona Act4 mi je uzasan.
Vise volim ici u grupi zato jer mi je kajtanja puna kapa vise. Imam Wizzarda u Act3 i Deamon Huntera koji je zavrsio Inferno i valjda sam se nakajtao za 3 zivota. U grupi ne moram kajtat okolo i to mi je onako olaksanje.
Mana grupnog igranja za Act3 je to sto je vecina ekipe u public gameovima morona koji leavaju na prvom nezgodnom packu. Mislim ono - koji kreten moras biti da joinas Heart of Sin public game i ocekujes da ce ici smooth, pa na prvom gadnom packu leavas jer si jadan 2 puta poginuo. Cim ides na Heart of Sin unaprijed znas da ce te docekati barem jedan pack Hulking Phasebeastova koji su gadni bez obzira koje affixe dobiju. Ako nema srece biti ce ih i nekoliko kroz cijeli quest. Da ne spominjem lashere koji su luda zabava ako si ranged i slicne nevolje, da ne spominjem uzasno ogranicen prostor i sl. i sl.
Cim joinas public game na Heart of Sin znas da ce se ginuti sve u sesnaest i onda ako na to nisi spreman nemoj se niti joinat. I onda uleti Deamon Hunter koji nema Smoke Screen i slicni i nakon sto pogine 2-3 puta (a ono majstore kako si mislio ne ginuti na tom questu bez SS) - leave game.