Evo ljudi malo sam mislio,theorycrafto..p materine... i imam par pitanja/ideja.
E sad vi meni recite zast to nebi funkcioniralo
1) Blacksmith/Jeweler craftanje... dali se to isplati i moze li se kako zaradit il je bolje farmat/preprodavat na AH.
Gledam i cini mi se da samo relativno mos craftanjem legendarnih koji imaju kolko-tolko fixne statove.
A sto je s gemovima? Jel ima tu kruha ili samo dropovi?
2) Magic find! Jel ga furate i kako? Ukljucen u gear ili switchate? Koristite makro il rucno? Kolko ga imate?
Onda jedna fix idea

. Sta mislite jel bi funkcioniralo da igrate u grupi i 1 nagruva magic find sto vise moze(neki ranged ofc,a i jos moze bit koristan)
a ostali normalni gear.Tako ovi nebi morali switchati i mogu samo udrit a ovaj im pomaze kolko moze.
Recimo 400mf na /4 je opet 100mf + valor buff 75% = 175mf konstantno svi...
Naravno sto vas je manje moguce to bolje jer se dijeli s manje...kad bi mogli 2 idealno ali bar 3.
Misljenja?
3) Gdje farmate? Koji act/dio acta? Koliko vas izade run vremenski i kakva bude zarada? S kojim likom farmate?
Ja sam nekako gledao odmah poslije Siegebreakera onaj tower pa do Azmodana.Ima dosta elita+tu i tamo chestovi i 2 bossa ukljucena za valor buff extra drop.
Jedino je malo mal prostor pa zezniti pack moze zagorcat zivot ali inace kad se ocisti moze se kitat ukrug.

To bi bilo sve