da se razumijemo, ne reklamiram niti zagovaram niti imam ikakve veze sa LC-om. no, to što je veliki, tj, klasični usb port ti je samo prednost baš zato što ti ne treba nikakav adapter! ništa ne visi sa tableta, možeš ukopčati bilo što bilo gdje bilo kada u njega. što se podrške tiče, odgovaraju na svaki mail. barem su meni odgovorili, s time da ne rade na način kako rade ovi naši jebivjetri na fejsu i grupama, kada jedna ili dvije osobe odgovara na sva pitanja. kod lc-a su meni odgovorili prvo dva valjda neka studenta koji odgovaraju sa "pročitajte upute", "pogledajte na stranicama", ali kada se pojavi neko pitanje koje nije općenito (mene su interesirali google servisi (market, mape) i nešto za hardver) i za svako pitanje su mi odgovorila dvojica različitih, lijepo i kulturno potpisani. no, kod prestigia (prestigio.com) nema odgovora ni nakon dva tjedna. s te strane - lc je svakako u prednosti. najavljen je android 4.1 u polovici 8. mjeseca. živi bili pa vidjeli.
što se otg-a tiče, pogledaj na forum.hr-u isti ovaj topic, ako se ne varam, acer je dao link na adapter kojeg je on kupio i koji provjereno radi. među zadnjim postovima ti je. neš' fulat'. naručiš dva komada za 5, 6 dolara i na miru si. ali ako ti se baš lemi, nije ni to loša solucija. barem ćeš skužiti princip! i svakako napravi foto-priču o procesu izrade!