Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 24.07.2012., 07:35   #3467
Tumor
prof.dr. gospodar svemira
Moj komp

Tumor's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Inače me dosta brzo ubiju na hellu...

Sa gearom za do 59lvl koji mi je lik trenutno imam 65k DPS buffed (sharpshooter, neki xbow sa socketom i 850dps + 70% crit) što počisti u single playeru gotovo sve isprve
Na Infernu ce te ubijati jos brze
Na Infernu su ti obvezni Smoke Screen i Preparation inace neces dugo zivjeti.
Ja imam 32k HP i 450 all ressistance i mogu izdrzati jedan-dva udarca, ako su neki bezvezni mobovi moze i koji vise. Na Act3/4 najcesce je vec i drugi udarac koban. Elite - jedan prezivim, drugi mozda.
Uglavnom, trebas imati HP i all ress da mozes izdrzati jedan slucajni udarac, za sve ostalo tu je Smoke Screen

Za weapon ciljaj neki 1000+DPS sa socketom i u socket ubaci Crit gem. Ako malo lurkas po AH moze se naci povoljna kupnja. Nemoj dati vise od 2-2,5mil golda jer se vec sa takvi weaponom ocisti Inferno. Nadji dobar quiver sa minimalno slijedecim statsima - +9 Max Discipline (10 je pozeljno), 7% crit (ako ima vise jos bolje) i DEX sto moze vise. Sve ostalo sto bude na njemu je dobro doslo.
Probaj nabaviti chest sa 7-8 Max discipline, te all ress, dex i vita sto moze vise. Ciljaj da ti je max discipline ukupno negdje iznad 45, sto vise to bolje.

Uz Sharpshooter gledaj da natrpas Crit Damage sto vise moze. Kada otvoris fight sa 100% nastackanog Crit Chance i uz visoki Crit Damage prva dva attacka (koristis najveci damage attacke) izvuku osmijeh na tvoje lice
Samo pazi da nisu Reflect Damage mobovi jer bi mogao sam sebe ubiti

P.S. Hvala svim gore Barbarianima na savjetima