View Single Post
Staro 23.07.2012., 19:18   #51
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
gledao sam malo gameplay videe,i stvarno sam se zainteresirao za ovu igru,koliko treba para izvaliti da krenem lagano skupljati,dotle se mozda vec nekakav PCE tim oformi i igra ispolira...

uff,zbog tog osjecaja i hocu igrati ...
i kako je proslo,bio si "silent as the grave" garant
Treba ti samo ARMA II: Operation Arrowhead i fileovi od ARMA2, mos koristit free edition ali ona ima losije teksture, ako oces bolje trebaju ti fileovi od cijele ARMA 2.
OA ti je trenutno na steamu za 12 € .
E sad treba ti jos hrpa zivaca da namjestis da radi kako treba .A kad dobijes neku dobru opremu onda ti trebaju i muda do poda da igras .

Ako se dobro sjecam bilo je u Berezinu, ja sam bio u kuci lootam(normalno sve prazne konzerve graha), kad odjednom cujem pucanje. Pogledam kroz prozorcic, kad ono njih 3 ide okolo i trazi loot, nista ja lego uperio ciljnik na vrata i cekam . Vidio sam ih kako par puta prolaze ispred prozora, al nisu usli u kucu. Ja sretan ko majka pobjego koliko me noge nose, i zakleo se na vjecni zivot hermita po sumama chernarus-a .

Sta se tice nalazenja friendly survivora, imam i tu prica koliko oces.
Sjecam se kad sam na benziskoj naiso na neka dva survivora, uperili pistolje u mene i tako se gledamo jedno 5 minuta.
Odjednom jedan od njih dobije metak u glavu, ja i drugi tip odemo u zaklon. Ja odem iza zgrade i vidim bandit(tada su jos postojali Bandit skinovi) dolazi prema kucici, ja sutim pustim da tip udje unutra i pocne pucat po ovom drugom survivoru i onda ga s leđa napunim olovom. Ovoga sta sam koristio kao mamac zakrpam i ostavim mu konzervu graha kao ispriku .

BTW: Ako budes trebao pomoc oko setupa Dayz-a , javi se. Ja sam natuko jedno 20 sati samo na setup-u DayZ-a .
Wolfblade je offline   Reply With Quote