Za barba je najbitniji odabir skilova i prema tome se prilagodi i build.
Moja komb,
Frenzy + side arm za jedan na jedan. Ovo jako pomaze kod bossova i skracuje posao.
Leap + iron impct, 300% armor na 4 sekunde nakon pada. Dobro dode jer je lik te 4 sek gotovo neunistiv. Bez leapa ne mogu uopce zamislit igranje jer kad pocnu sa arcane laserima u ogromnim kolicnama...
revenge + retribution 286% dmg i vraca 5% od ukupne kolicine heltha po hitu. Sa ovime se radi najveca steta i vraca najvise zdravlja. U komb sa beserkom se radi i po 300k+ na vise neprijetelja stete i vrati se i skoro 70k zdravlja po spinu u coporu neprijatelja.
war cry + impunity, 50% all res. Nema se kaj rec
Furious charge + dreadnought. Vraca 8% po hitu i radi skoro 200% vecu stetu. Primarno defanziva ali i ofenziva. Moze vratit ogromnu kolicinu zdravlja i obicno ga stedim dokle god mogu.
Beserk + insanity. 100% dmg +25% speed itd. Stedim za elitu. Sa 15k je gotovo svaki zavrsen do bar dve trecine u tih 15 sec. Kad se ubije prvi onda je sve puno lakse. Sa 800+ LoH se moze stajat tih 15 sec ispred skoro svakog elitea na 3cem aktu.
Na ovakvom buildu je najbitnija kolicina zdravlja pa onda resisti kojih je oko 500 dosta pa onda dmg. Ja igram sa 14, 15k i to mi je optimalno. Kod odabira oruzja trazim vita 200+. str 200 + i socket. Sve ostalo je bonus. Takva recimo 700 dps sablja moze bit jaca od mnogih 850 dps +.
Build koji ide 1h za co-op i dual ili 1h solo. Switcha se u sekundi kao i 140% MF ili speed + nesto crit ch i dmg komb.. Sa ovim igram Heart of sin sa minimalnom kolicnom pogibanja i relativno brzo. Moze i na 4ti ali kad tam dode teska komb onda postane pakleno tesko.
Mane su premali block, sto me narocito kosta na 4tom i volio bi physical res imat nesto veci. Sa gemovima mogu jos popravit dmg i malo vita ali ne treba.
Meni je su najgore illusionist komb i to kad svaki ima arcane i one vatrene kugle kaj skinu 50% armora pa onda veliki eliteovi sa extra speedom jer oni rade ogromnu fizicku stetu.
Otiso bracer za 21 euro. Zezno sam se jer sam mislio ostavit otvoreno jer bi iso i za 30+. Nema veze prodo jos jednu sjekiru za 10 pa sam na istom. U deset dana 70 eura nije lose. Ugl lot od prije mjesec dana. Sad pada samo smece,