Imam Deamon Huntera s kojim sa zavrsio Inferno i nemam bas previse motiva s njim igrati osim tu i tamo pokoji farm run.
Imam Wizzarda koji je u Act3 Inferno, ali nije mi vise previse zabavan za igrati.
Odlucio poceti dizati barbariana i plan mi je s njim opet ubiti Diabla na Infernu

Za sad je super zabavan za igrati i prakticno neranjiv (ok, dobar dio toga je sto za razliku od vecine koja na low lv koristi 14 DMG socket u weaponu ja imam 65 LoH), ali koliko sam vidio dosta ekipe wajna da je na Infernu tezak dok se ne skupi bijesna oprema.
Za sada je lv33, Nightmare Act1.
Imam par pitanja za iskusne Barbariane, pa ako se nekome da odgovoriti,
Znam da sam napisao "wall of text" sa gomilom pitanja, pa ono - ako netko ima vremena "nacrtati" sta treba za Barbariana na Infernu.
Napomena da planiram igrati defanzivno/tenk style, znaci one-hander + stit sa naglaskom na "survivability", a ne na velike brojke koje lete po ekranu.
Pitanja:
1. Damage converted to Life - znam da je u Inferno ovo reducirano za 80%, ali zanima me da li se ovo odnosi samo na iteme ili i na skillove? Koliko vidim Barbarian ima nekoliko abilitya/runa koje damage pretvaraju u healing, pa me zanima da li se redukcija odnosi i na abilitye ili samo na dio koji dolazi od weapona
2. Build - planiram igrati "defenzivan" build, znaci one-hand + sword. Vec sada igram tako iako bi na ovim nizim tezinama i DW radio bez bada, ali zelim od pocetka igrati kako planiram na Infernu. Takoder, planiram ici na nacin prezivljavanja, dakle da me mobovi tesko ubiju, a ne da ja njih brzo ubijem. Za gledanje velikih brojeva koji lete po ekranu imam Deamon Huntera, s Barbarianom zelim drugaciji pristup
3. Prioritet statsa - kojim prioritetom (i eventualno target vrijednosti) trebam gledati statse na:
a. weaponu
b. stitu
c. arrmoru
4. Statsi za Act2, Act3 i Act4 Inferno - koliko kojeg stata (HP, DPS, armor, all ress, crit chance, crit damage, life on hit...) treba imati kao minimalne vrijednosti? Koji je njihov priotitet?
5. DPS weapona - koji je neki minimalni DPS na weaponu na koji bi trebao ciljati
6. Tip weapona - s obzirom na Weapons master koji je tip weapona najbolje koristiti? Da li se s obzirom na gore navedeni playstile Weapon Master na Infernu koristi?
7. Follower - koji je najbolji follower za gore navedeno?
8. Affixi - koji su najgori (najtezi) Affixi na Elitama za Barbariana?
Dakle, jedan tank Barbarian koji prelazi na prezivljavanje, a ne brzim nukanjem mobova.
S Wizzardom i Deamon Hunteroma sam se nagledao velikih brojeva i nakajtao mobova do besvijesti. S Barbarianom bi volio da se mogu s mobovima tuci "face to face" bez da me polome u par sekundi.
Unaprijed hvala.