View Single Post
Staro 22.07.2012., 17:43   #372
neki lik
Premium

Datum registracije: Mar 2008
Evo i ja trazim neki laptop do 5 500 kn max...Ajde za neku bolju komponentu mi nebi bilo tesko dati jos koju kunu vise.

Surfajuci po netu sam si profiltrirao 4 laptopa koji mi ulaze u uzi izbor.
Ako imate jos neki bolji prijedlog onda slobodno recite.

Laptop bi koristio za najcesce internet i multimediju ali cesto volim i neke igre igrati kad je dosadno pa u tom segmentu ne smije biti slab.

Asus K55A-SX071
Asus K53SD-SX306
Acer Aspire 5560G
ACER ASPIRE 7560G

Zanima me dali postoje nedostatci kada graficka ima Shared memory odnosno kad je onaj Intel HD 4000 recimo. Ne cini mi se to nesta spektakularno pa sam raidje odabirao laptope sa ATI ili nVidia grafama. Ispravite me ako grijesim.

Takodjer me zanimaju razlike medju proizvodjacima odnosno u kvaliteti izrade. Trenutno imam Acer Aspire 5738G koji koristim vec pune 3 godine i bio sam zadovoljan s njim dok se odjednom nije poceo gasiti pri vecim opterecenjima odnosno dok sam igrao igrice. Ispocetka se gasio bas u jako zahtjevnim igrama tipa Skyrim pa je onda poceo zezati i sa manje zahtjevnima tipa GTA San Andreas ili Minecraft. Gasi se radi pregrijavanja i na stolu i u krevetu na madracu. Otvarao sam ga ali na hladnjaku nije bilo nesta previse prasine, promjenio termovodljivu pastu gdje je ona bila nanesena a tamo gdje su bili komadi necega gumenastog kao zvaka to sam ostavio ali problem nije rjesen pa stoga nabavljam novi.
neki lik je offline   Reply With Quote