I tako me jučer 2 puta ubiše u Chernu. Ne zombiji, već looteri, smeće kempersko, kao da u igri nema dovoljno dobrog loota, pa moraju lootati tier 1 opremu sa igrača u Chernu i Elektru.
Razumijem jak PvP na područjima opreme visokog tier-a, NW airstrip, Stary, Novy Sobor gdje je dosta toga na kocki ali na low tier područjima nema smisla.
Prvi puta se nakupim odlične tier 1 opreme, revolvera sa hrpom ammoa, blood bagova, Alice backpack, Enfield sa hrpom ammoa, mimoiđem se sa jednim igračem sa kojim sam se preko ingame voicea dogovorio da ne puca, da bi 10 minuta nakon toga naletio neki debil i upucao me u leđa.
Aj, respawnam se opet u Chernu, i krenem u loot grada, naiđem na mrtvog playera koji je imao i Alice backpack, hrpu ammoa, i M107 snajper, uh veselja, nastavim dalje lootat hotele po Chernu, odem na mjesto gdje me pola sata prije ubilo ono lootersko smeće, vratim par magazina za revolver, napravim 20 koraka nazad prema hotelu i opet me neko sleđa sa kalašem ubije.
Ma nema više, odsad svakog playera kojeg vidim ide jedno jedino upozorenje iz prikrajka preko ingame voicea da makne oružje u holster i ima par sekundi dok ne postane izbušen.
Ili će taj player stisnuti Alt-F4 ili će postati neutral/friendly, ili će postati 2 kile teži od olova.
Shoot first, ask questions later.