View Single Post
Staro 21.07.2012., 13:36   #668
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Situacija sa tim 3g stickovima je jako cudna.Recimo imao sam prije par dana slucaj sa Mediacom Smartpad 844i (skoro pa isti kao 5080b od Prestigia, razlika je u rezoluciji ekrana i kolicini interne memorije).
Naime kolegica je kupila 3G stick u Vipu od ZTE koji je prema specifikacijama proizvodjaca radi na Smartpadu. Ukopcali smo ga i nije htio raditi,kao ima signal ali 3G mreze nista.
Onda sam taj ZTE stick probao na mom Prestigiju 5080b i ista prica.
Da stvar bude bolja ja imam Huawei stick E1552 koji radi na oba tableta,unutar je takodjer Vip kartica.
Nakon toga sam isao probati moju karticu koja radi staviti u taj ZTE stick i naravno stvar je sljakala bez greske.

Zatim sam probao staviti karticu koja je dosla za ZTE stickom (vipova) u moj huawei stick i opet nije htjelo raditi.

Kopao sam po netu ali nisam nasao nista smisleno sto bi objasnilo gore opisanu situaciju.

Rekoh sebi nemamo sto izgubiti idem probat otkljucati taj ZTE stick, i naravno kada sam ga otkljucao stvar je proradila?????????????

Naravno da mi sad nije jasno kakve veze ima otkljucavanje sticka s tim da kartica radi na tabletu, jer je ista kartica probana u huawei sticku koji je otkljcan i nije radila??!!

Sorry na poduzem postu ali mislim da je zanimljivo sve to skupa, i naravno ako netko ima kakvo logicno objasnjenje neka slobodno kaze.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips