View Single Post
Staro 21.07.2012., 01:59   #508
noob23
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2010
Poštovanje, eksperti.. do sada ste uvijek pomogli pa vas opet molim za savjet.. Moja konfa je sljedeća..
Asrock 870 Extreme3 R2.0 matična
AMD Phenom II X4 Black Edition 955 procesor
8GB DDR3 Ram, GSkill memorija 1600mhz
Gygabyte GeForce GTX 560Ti grafička
SSD M4 64GB disk
WD 1TB disk
Corsair napajanje 600W
LC Power Warmachine kučište
sve je po defaultu, ništa nije clockano

pitanje je sad sljedeće.. budući da je konfa već zastarjela (sve osim ssd-a kojeg koristim za boot w7), a nebi ju prodavao, nešto bi nadogradio. prvo mi je palo na pamet procesor budući da mi 7ica daje najmanju ocjenu upravo procesoru (7,4). razmišljao sam o FX X8 8150, ali vidim da je dosta popljuvan.. zanima me koliko je i dali je uopće brži od ovog kojeg imam. dali će mi ploča uopće podržati am2+. Nadalje, u što bi mi se još isplatilo uložiti budući da su igre sve zahtjevnije i zahtjevnije a primarno je konfa upravo za igranje.. Možda uzeti još jednu 560ti pa upariti u sli? dali je to pametno obzirom na napajanje i sl.? Primam sugestije bilo kojeg tipa. Ne mogu se požaliti da mi nešto trza ili usporava, ali eto kad već imam viška novca, što mi savjetujete za promjenu a da nije nova konfa.. Hvala unaprjed i da znam, noob sam i vjerojatno sam napisao i par gluposti ali oprostite za to. ;-)
noob23 je offline   Reply With Quote