Bome primamljive cijene su pocele kruziti tih oneX uokolo vidim, nasao par za 2700 rabljenih skoro nista, no drugih par rukaviĆa je to da sam pomalo razocaran u HTC, naspram Desire-a ovo su polubijedni pokusaji da postignu sjaj doticnoga (uz naravno koje su probleme imali sa tuzbama i zabrane prodaje u SAD-u)...
Nazalost iako mi ovaj Smasung kojeg nisam bas pretjerano volio jos manje onaj turbo limaČ TAČ-VIZ odradili su i sa S2 i sa S3 bolji posao...
Po meni bolje bi bilo izbjec ovaj One x iako ga sam gleduckam vec neko vrijeme...
Prosao mi ovaj Sensation kroz ruke nedavno i razocaran ostadoh, onakav hardver nutra (iako se radi o Scorpionu koji je generaciju stariji arm) kojeg su ugusili sa Sensom a baterija je doslovno curila uz ekran sa kojim si jedva nesto vidio na suncu uz to camera sof je nesto najlagovitije sto sam ikada vidio na ikojem mobu, visestruko sam bio razocaran iako sam mislio pribjec custom romovima koji bi mozda saprali gorak okus jednostavno nisam niti zelio nakon kratkoga druzenja...
Slao sam i mail na support HTC-a, razgovarao danas sa nekim agentom iz njihovoga kontant centra (predpostavljam india posto se javio neki Habib) jer mi je tlak skocio sam putem na posao pokusao odgovoriti na poruku (viber) dok sam slusao radio, svaki pritisak na tipkovnicu je zblokirao radio i jos lag na tipkovnici koji je kasnio negdje oko 7-8 pritisaka

smjesno, ponudili su mi da odem u njihov centar i da mi downgrejdaju na Gb

na sto sam se dobro nasmijao

Uglavnom radilo se o stocku 4.0.3 ics-u sa mozda 3-4 third party applikacije (viber, neki player nis posebno) a prije toga barem 3 puta sve pobrisao i vracao na factory...
Ono zelio sam bas vidjet kako izgleda ubiti koristiti mobitel onakav kakav je bez ikakvih modifikacija recimo tipa klasican user (cak niti tipkovnicu nisam promjenio nego onaj uzas od stocka koristio

), bome sto napravise sa ovim sensom mogu reci iz prve ruke zalosno je biti user sensationa (od samoga restarta moba od 768 rama, raspolozivo je bilo uvijek 570 valjda radi drivera i ostalog a od preostalih 570mb 300 je zauzeto sensom uvijek, nedaj boze chrome sa 4 taba upalit

)
I vidim da se sa ovim One EKSOM slicno dogada, po videima i koliko sam vidio po centrima nakon par aplikacija ovaj sense opet gusi i ovaj monstrumski SoC, kuciste u potpunosti zatvorili a bateriju preslabu stavili nutra, sad bome ako to nefiksaju sa JB-om po meni bolje izbjec taj mob ukoliko ga se nemisli mesariti sa romovima a vjerujem da tu ima nas takvih
Uglavnom Samsung iako slabiji hardver (gledajuci proslu generaciju S2 i mali400gpu i Sensation sa Adreno220 koji bi trebao imat uper hand ali nema) ima znatno bolju softversku podrsku, ujedno iphone 5 dolazi i kad se ekipa vrati sa mora te ponestane para ovaj S3 ce ici za kikiriki a one x za jos manje

...
Kvaliteta izrade ipak na HTC-ovoj strani, eto meni doma stoji jos uvijek ziv Desire skoro 3 godine od toga barem pola u zeninim rukama i jos radi perfektno iako je bogec izudaran ko oklopno vozilo sto je proslo prvu liniju obrane