Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit. 
ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno  -->
Citiraj:
Autor panda505
Skidaš koliko god puta želiš
|
Otlično.  neka budu tamo kod njih, sad mi ne trebaju, ali ako mi neko provali u stan i mazne STALKER DVD-ove i komp, da mi ono najvrednije ostane na STEAM serveru
Citiraj:
Autor blava
sto vec ima u HD-u ?
|
ima, u CAM HD-u
Citiraj:
daj lupi u spoiler sto ih to zapravo ganja,pogledao pola filma po onim movie klipovima na youtubeu pa nije neki spoil
|
ma nemam ti kaj lupat u spojler, al ajde
Šteta, dobra ideja, fenomenalna lokacija, samo mame im ga se nakalemegdanišem, što nas par ovdje nisu zvali. Em bi bolje odglumili, em bi znali što i kako treba, em bi film bio hit. 
ovako, metnu neke teen-sapunjarske plačipičke od glumaca u ozbiljnu temu... čak, kad malo bolje razmislim, ovaj film me na neki način i uvrijedio jer svako takvo sranje koje hype pobere zbog Černobilske katastrofe, doživljam nekako osobno 
|