Tema: SMS poruke
View Single Post
Staro 05.05.2005., 23:55   #1
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
SMS poruke

U zadnje vrijeme je moj broj mobitela postao vrlo javan. Nekako su si članovi PCEksperta međusobno podijelili broj i sada ga većina ima.

Ne žalim se. Već bi ga promijenio da je to potrebno. Svakom sam voljan pomoći.koliko je to moguće. Uglavnom i dolaze pozivi za pomoć ili savjet.

Problem je u tome što mi svi šalju SMS poruke sadržaja:

- ne radi mi...
- crklo je...
- imaš li...
- da li je dobro...
- imaš broj od...
- kako napraviti...

I tako barem 10 na dan.

Svakome sam voljan pomoći koliko je to u mojoj moći. No to je postalo malo glupo. Na sve te poruke mogu odgovoriti ili porukom ili pozivom. To tada prestaje biti problem onoga koji pita, i postaje moj problem. Svaki dan 1 odgovor na 10-tak poruka me košta 120 kn mjesečno. I to je okvirni minimum da ne pretjerate.

120 kn možda nije puno ali ja nigdje ne radim, imam vrlo mala primanja i predstavlja mi prilično velik problem. Pokušao sam reducirati pozive na minimum ali su računi i dalje veliki. Sada sam uvidio u čem je problem. Da ne govorim da imam i druge obveze koje treba podmirivati.

Kako i dalje želim pomagati na ovaj ili onaj način, molim članove PCE da prestanu slati SMS-ove. Jednostavno neću na njih odgovarati zbog svega gore navedenog. Morate me razumijeti. NEMAM NOVACA!!!

Lemilicu sam povoljno nabavio za 550 kn, instrument za 700 kn, a nešto košta i pumpica i struja koju trošim, vrijeme koje izgubim. A stalno neko ima ideju da mu nešto besplatno popravim. S druge strane me cura kljuca kako za sve imam vremena osim za nju.

Stoga sam radikalno odlučio promijeniti ploču. MORAM!
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote