View Single Post
Staro 20.07.2012., 13:33   #4709
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Centro.hr mi je nepoznanica, Diskont 24 i Futura IT su OK, kupovao sam kod njih par puta, reklamacija još nisam imao, tako da nisam upućen u taj dio.

Sve te navedene kartice su manjih dimenzija i stanu u svako klasično kućište, tako da ne znam zašto te muče dimenzije.

Za koje radnje treba grafička, koji je max buđet i u koje računalo bi se ona upiknula (konfiguracija+monitor).

Edit:
Kolko ja vidim (prema centro.hr slici i specifikacijama) prve dvije su ovaj model.
Ma ne muče me dimenzije, nego gledam iste, a razlika u cijeni- pa sam mislio da je možda ona najjeftinija neka falična verzija, lošiji hladnjak il neke take šeme...

Buđet je maximalno tako oko 500 kn +/- proučio sam sve i sljedeće bolje bi bile 7750, 6770 tek oko 800kn i to najjeftinije.

Odustao sam od vtx 4850 1gb ddr5 (naravno nova) koje ima po za 500-njak kn radi napajanja 400 w no-name- jedan rail 12v-20 A - i još nema 6pin kabal.

6670 ddr5 je možda malo slabija, al manje se zagrijava, manje troši, novije softvere (dx11, pixel šederi i te pizdarije). 4850 bi se odljepila kolko sam skužio u visokim rezolucijama 1080 i AA (ja ionako imam 1440x900)

Poslat ću njima ja mail da još provjerim dal je ta najjeftinija ziher ddr5

Imaju i 5670 od vtx-a za nekih 470 kn, isto ddr5, samo 512 mb- dal da idem na tu ako mislite da je vtx kvalitetniji od sapphira što se tiče hlađenja, izrade...
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote