Citiraj:
Autor RaWeN
Ja kontam Elektrotehnički fakultet Rijeka kad ono Ekonomski fakultet Rijeka. 
|
Da, to je i mene zbunilo
Citiraj:
Autor Overclock
Kad vadis potvrdu u policiji naglasi da si student, da ne placas biljege.
|
Potvrda o prebivalištu je potpuno besplatna i netrebaju nikakvi biljezi
Citiraj:
Autor aski
Potvrda o prebivalistu se vadi u policiji sa svrhom ostvarivanja studentskih prava. Dostavlja se evidenciji studija.prilikom upisa godine. Ne znam da li je kasno na jesen onima koji su sad upisali. Razinu 1 imaju oni koji nisu dostavili potvrdu ili su iz istog grada u kojemu je smjesten fakultet. Razina 1 znaci jedan obrok i mjesecna subvencija iznosi oko 250 kn, razina 2 je 750 kn, razina 2.5 je za one koji su u domu i iznosi oko 900 kn. Razinu 3 ostvaruju vrhunski sportasi i subvencija iznosi preko 1000 kuna.
Naravno, ovo 1 obrok ne znaci da se smije jesti jednom dnevno. Ja imam razinu 2 i dnevni limit mi je 98 kn.
|
Trebao bi moći predati u bilo koje vrijeme, neznam dal' ovisi od faksa do faksa ali ne bi trebalo, a ja sam recimo predao tek dok su mi počela predavanja
Citiraj:
Autor blava
izvaditi cu to cim prije kad budem kod kuce...
vecina fakseva trazi tu potvrdu o prebivalistu da im dostavis da ti odmah omoguce,ZVU Zagreb nije trazilo i nisam dostavio,na faks idem iz SB-a u ZG pa po tome znaci da bi trebao dobiti razinu 2 prava jel tako ?
hoce li to predstavljati problem ako dostavim kad krene faks pa da mi onda samo promijene,da se leveliram 
|
S obzirom da NISI iz mjesta grada u kojem je smješten fakultet, dok doneseš potvrdu o prebivalištu imat ćeš 700-750kn na iksici
dosta često ovisi, meni se znalo desit da imam 948, a drugi mjesec pak 890-900 i slično