Citiraj:
Autor mbed
|
Hvala na linku, odmah se bacam na citanje, frend bas poslao slike na mail da je ssd stigao, (pa mi malo mast vadi!

)
Citiraj:
Autor antrax
swap ostavi na ssd, nema smisla da ga se mice jer to usporava sustav samo, a ssd sam po sebi se nece istrosit od njega. Problem swapa i zasto ga se preporucavalo micat je bilo zastajkivanje diskova kod ucestalog citanja i pisanja vrlo malih kolicina podataka. Noviji kontroleri nemaju s tim nikakvih problema.
Ovaj guide je vrlo dobar, samo po redu po njemu i to je to. Jedino indexing i user folderi su upitni, to je vec stvar osobnog izbora kamo smjestit i da li iskljucit ili ne. Posto je velik disk, cak i nema potrebe.
super kupovina, bolje od v3 definitivno! Bez obzira na sata koji koristis.
|
Indexing mi je iskljucen od kada su ga uveli, jer znam sta mi je na kojem disku/particji, a user folder ionako ne koristim (osim software kad se instalira), nikad nisam imao naviku stavljat stvari u "my documents" ili opcenito sistemski disk, na sistemskom je uvijek bio samo sistem i software.
Hvala obojici na informacijama!!!
P.S.
Inace ne patim na testove i mislim da sam u zivotu mozda jednom pokrenuo 3dmark (prije valjda 7-8 godina), ali budem se potrudio napraviti neki benchmark harda, cisto ako zanima ljude koji su kao i ja na Sata2, a zanimaju ih dobitak performansi(odnosno gubitak u odnosu na sata 3)!