Uz pomoc kolege c-shadow mob je rootan. Kako ispada, Tele2fon ima stock shell root, no to ce on znati bolje objasniti
Je li se igrao tko sa MTK CPU control aplikacijom? Stavio sam preko lucky patchera full verziju gdje se mogu stavljati profili sa dinamickim clockom. Moze se konfigurirati i threshold, delay, koraci itd. U notification baru se vidi cpu usage i trenutni clock pa je lako vidjeti kada prebacuje u visu brzinu. Ono sto mene zanima je kako cpu radi po defaultu. Je li moguce da stalno radi na 650MHz i pada na 300 kad je ekran iskljucen? Jer onda bi se sa bolje slozenim profilom moglo dobiti nesto na bateriji i brzini.
@z-men, sa google playa se ne moze instalirati. Skinuo sam apk ARMv6 verzije i igra radi. Inace ne igram igre na mobitelu pa nisam bas mjerodavan po pitanju kakve bi performanse trebale biti ali svejedno ako mogu kako pomoc, pitaj
Hmm, petljajuci po ovim profilima default/screen off/charging, primjetio sam jednu neobicnu stvar. Kada je mob na punjenju, touch mi je neprecizan u vertikalnom smjeru, tj kada skrolam stranicu prema dolje npr i ostavim prst, stranica krene malo poskakivati

Tako svuda u cijelom sistemu. Dogadja se i bez MTK CPU aplikacije. Kada maknem punjac, touch perfektno radi. Moze li tko potvrditi ovo?