View Single Post
Staro 18.07.2012., 06:15   #1289
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor kasper_sky Pregled postova
čitam i smješkam se kakve je muke prolazio. kad se sijetim sebe prvi put dok sam odigrao taj "texas" sav sam se oznojio da mi je bilo muka na kraju dehidriro i nije mi bilo dobro....

Citiraj:
problem kod nekih modova je što su ok na početku onda skužiš da nekaj ne radi ili je glupo kasnije....
da, nažalost to se znalo događati. Meni recimo sa raznim Hi Texture packovima.

Citiraj:
stalker 2 ftw
ne znam koliko si upućen u current affairs, ali Stalkera 2 nema. Otkazano, GSC se raspao, osnovao se Vostok urac-palac i rade Survarium, nekakav MMPROG (ili kak se to već zove), uglavnom, od Stalkera rade WoW jedino da vidimo što će ona ekipa napraviti na CryEngine-u.

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Sad se sjetio, dat feeling kada nakon završene priče i povratka iz NPPa dođeš u Cordon sa Gaussom, exom, još 1-2 bad ass puške koje samo na kraju možeš dobiti, i pokucaš na vrata onim marincima na dnu mape haha
što nije to samo u Complete modu? što se i u Vanilla igri vratiš natrag u Cordon? ja se sjećam da te teleportira tamo u onaj tunel koji spaja Cordon i Dark Valley, iza onog mini sela di se uglavnom banditi. Doduše, Vanilla igru nisam vidio jako jako dugo

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Brijem da je taj film biti takvo smeće, kao i što svi kažu koji su ga pogledali
Al nvm, svejedno ću ga pogledati jer me živo zanima, a i ne propušta se film koji ima u nazivu riječ "Chernobyl"
a klasična kopoja Blair Witch Project-a. Takvih filmova ima na šutanje... samo kaj je sada tematika Pripyat, pa čisto zbog lokacije možemo se napraviti grbavi i pogledati fiilm
Brko je offline   Reply With Quote