Citiraj:
Autor kasper_sky
čitam i smješkam se kakve je muke prolazio. kad se sijetim sebe prvi put dok sam odigrao taj "texas" sav sam se oznojio da mi je bilo muka na kraju dehidriro i nije mi bilo dobro....
|
Citiraj:
problem kod nekih modova je što su ok na početku onda skužiš da nekaj ne radi ili je glupo kasnije....
|
da, nažalost to se znalo događati. Meni recimo sa raznim Hi Texture packovima.
ne znam koliko si upućen u current affairs, ali Stalkera 2 nema. Otkazano, GSC se raspao, osnovao se Vostok urac-palac i rade Survarium, nekakav MMPROG (ili kak se to već zove), uglavnom, od Stalkera rade WoW

jedino da vidimo što će ona ekipa napraviti na CryEngine-u.
Citiraj:
Autor xGAME
Sad se sjetio, dat feeling kada nakon završene priče i povratka iz NPPa dođeš u Cordon sa Gaussom, exom, još 1-2 bad ass puške koje samo na kraju možeš dobiti, i pokucaš na vrata onim marincima na dnu mape haha
|
što nije to samo u Complete modu? što se i u Vanilla igri vratiš natrag u Cordon? ja se sjećam da te teleportira tamo u onaj tunel koji spaja Cordon i Dark Valley, iza onog mini sela di se uglavnom banditi. Doduše, Vanilla igru nisam vidio jako jako dugo
Citiraj:
Autor xGAME
Brijem da je taj film biti takvo smeće, kao i što svi kažu koji su ga pogledali 
Al nvm, svejedno ću ga pogledati jer me živo zanima, a i ne propušta se film koji ima u nazivu riječ "Chernobyl" 
|
a klasična kopoja Blair Witch Project-a. Takvih filmova ima na šutanje... samo kaj je sada tematika Pripyat, pa čisto zbog lokacije možemo se napraviti grbavi i pogledati fiilm