View Single Post
Staro 17.07.2012., 19:53   #469
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Super su mi ovi (coconut), kojima je fakat za sve rješenje kupiti sve novo. ne igram nikakve nove igre niti namjeravam a rijetko i igram ove stare tako da nova grafička ne dolazi u obzir. Pržilicu mogu promijeniti, nije problem, a ovo što se tiče novog monitora neću ni komentirati. Btw, monitor je novi Dell U2414, samo sam zaboravio promijeniti u potpisu. I vjeruj mi,napajanje je ovo sasvim dovoljno za ono što meni treba, je se ne namjeravam igrati niti rušiti svjetske rekorde u clockanju.

Hvala veve-u, tiki66 i FRipper-u na konstruktivnim prijedlozima, jedini koji su valjda skužili što je pisac htio reći i što mu treba. Dobro je tiki66 primjetio, htio bih neku solidnu ploču na koju kasnije ubodem jači procesor ako naletim na kakav polovni.

Kakva je situacija s AMD-om, koji socketi ovdje imaju budućnost? što je sa AM3 socketom,je li to isplativa investicija? Ako sad uložim u komponente sigurno neću mijenjati ništa slijedeće 3 godine (osim eventualno napajanja i jačeg procesora ako sad uzmem slabiji) tako da eto se i to uzme u obzir.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote