View Single Post
Staro 17.07.2012., 13:19   #178
Rex251
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
@Rex251
vidim imas dlink 320. kako ti se cini?
Iako mislim da sam već negdje dosađivao sa svojim iskustvom 320ice, na godišnjem sam pa ću opet tipkat

prednosti su cijena, potrošnja struje 24/7, lagana konfiguracija prava po userima i u principu upali i zaboravi pristup, torrent klijent iako to ne koristim pa ne znam kakav je

mane su svakako buka, iako nije ništa dramatično, ne može stajati u tihom boravku ili sobi za spavanje. Za mene je mana nepostojanje nekog download managera za rs premium acc, iako to je relativno, pošto za takva skidanja može i komp služiti. Zadnja mana je brzina prijenosa, računaj na 20MB/sec preko gigabitne mreze, tako da za inicijalno punjenje diskova je najbolje iste uštekat u komp i dignut s cd-a linux distirbuciju nakon što ih je NAS isformatirao. Nakon osobne probe i dosta proučenih postova po forumima, mislim da RAID konfigracije treba izbjegavati na ovom uređaju, previše potencijalnih problema za mali benefit.

Sve u svemu za kućnu upotrebu kao bekap/skladište sa streamom prema wdtv i andoridima/ipadima radi kako tvrde, koliko para toliko muzike, jedino ga treba sakriti na neko tamno mračno mjesto da ga ne čuješ.
Rex251 je offline   Reply With Quote