Citiraj:
Autor BlackDwarf
@Rex251
vidim imas dlink 320. kako ti se cini?
|
Iako mislim da sam već negdje dosađivao sa svojim iskustvom 320ice, na godišnjem sam pa ću opet tipkat
prednosti su cijena, potrošnja struje 24/7, lagana konfiguracija prava po userima i u principu upali i zaboravi pristup, torrent klijent iako to ne koristim pa ne znam kakav je
mane su svakako buka, iako nije ništa dramatično, ne može stajati u tihom boravku ili sobi za spavanje. Za mene je mana nepostojanje nekog download managera za rs premium acc, iako to je relativno, pošto za takva skidanja može i komp služiti. Zadnja mana je brzina prijenosa, računaj na 20MB/sec preko gigabitne mreze, tako da za inicijalno punjenje diskova je najbolje iste uštekat u komp i dignut s cd-a linux distirbuciju nakon što ih je NAS isformatirao. Nakon osobne probe i dosta proučenih postova po forumima, mislim da RAID konfigracije treba izbjegavati na ovom uređaju, previše potencijalnih problema za mali benefit.
Sve u svemu za kućnu upotrebu kao bekap/skladište sa streamom prema wdtv i andoridima/ipadima radi kako tvrde, koliko para toliko muzike, jedino ga treba sakriti na neko tamno mračno mjesto da ga ne čuješ.