Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 16.07.2012., 13:53   #310
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Evo da i ja kazem svoj iskustva sa H1. Jos primje 6 mjeseci hodali su po kucama njihovi ljudi i nudili sve moguce zivo. Pito sam jel mogu dobiti 10 mbita dsl a oni su zvali nekoga i rekli da moze i 20 ako hocu na sto sam reko da ziher nemre se jer znam da parica je oko 10 max na ovoj lokaciji. Proslo nekoliko mjeseci odlucim se uzeti trio bit preko t com instalacija posto svoju nemaju. Proslo mjesec i pol dana od kako sam poslo papire (vec sam mjesec dana kod njih na telefonu) i da bih dobio danas pismeni odgovor da mi je TRAJNO odbijem zahtijev za trio uslugu zbog lose kvalitete parice. Zovem h1 sluzbu za korisnike pitam zasto i to sve moze li samo interent bez tv-a. Zena odgovara ja znam isto koliko i vi, neznam dali mozete niti internet dobiti. Mozete poslati ponovno zahtrijev samo za adls i opet cekati jedno 45 dana od strane t -coma ali nam morate vratiti modem natrag sto smo vam poslali.
Uglavnom sto gluposti sa svime. Vec sam si sve sredio modem i prikljucak za tv sto sam si spojio i sproveo i sada pak nista od toga. Zivim odmah pored Sesveta a ko da sam u nekoj najgoroj vuko...ni gdije nema nisti signala za adsl.
Zovem t com ako mogu dobiti kakav info.. naravno kaze mi automat da nisam njihov korisnik ali nastavaljm dalje.. cekam cekam i nitko se ne javi Krasno
Dao bi i 500kn za flat od jedno 15 mbita ali ga nemrem nigdije dobiti nikako.
antunhr je offline