Citiraj:
Autor Gilbert5
Jesi platio i dobio racun ili potvrdu?
Ja sam imao situaciju kada sam platio proizvode po pogrešnoj (nižoj cijeni) i dobio racun, kasnije je potvđeno od strane uvoznika da se radilo o greški, ali trgovina je nakon nekog vremena potvrdila da čim se dobije racun, da je to vrsta ugovora.
Dakle, cak i ako se naznaci placanje pouzecem i dobije se neka vrsta racuna (na mail prije dostave), trgovac je duzan ispoštovati dogovoreno.
...
|
Evo, da se i ja nadovežem, kupovao svojedobno pred par godina za sebe i dvojicu kolega Asus 6800 grafičke, bila cijena nekih 1.800 kn što je bilo u 2-3 trgovine za nekih cca 500-600 kn jeftinije nego drugdje. Ulovio dvije i kod zadnje je Msan u međuvremenu skužio da je greška u cjeniku. Grafička je bila uplaćena u Nitelu i prodavač mi nije htio isporučiti jer su dobili obavijest da je greška u cjeniku. Srećom po mene, bio stajao šef (ili vlasnik) kraj nas i odmah se umiješao u razgovor i dao mi grafičku uz riječi da mene kao kupca ne smije dirati greška u cjeniku koja se našla kod uvoznika jer ionako ne kontaktiram ja s kao kupac s uvoznikom nego kontaktira trgovina i uvoznika nije briga da li je kartica u skladištu trgovine ili u rukama kupca.
Dakle, o greškama u cjeniku sve ovisi o stavu trgovca. Trgovac je taj koji od uvoznika dobije OBVEZUJUĆU PONUDU (ako ima odgodu plaćanja) ili RAČUN (ako plaća unaprijed ili kod preuzimanja robe) i tu nema govora o nadoplati KOD ROBE KOJA SE NALAZI KOD TRGOVCA. Za robu koja se preuzima od uvoznika naknadno, nakon što trgovac kupcu da ponudu, tu je već malo šarenija situacija, opet ovisi o trgovcu jer je vama kao kupcu dao OBVEZUJUĆU PONUDU koju je kupac PLATIO i tu ne bi smjelo biti govora o nadoplati ali, eto, živimo u Hrvatskoj pa je svatko šerif u svom dvorištu...