Necu citati jer je naporan, ali se mogu kladiti da je negdje spomenuo (kao x puta prije) da je sam otisao jer eto Englezi nakon nekog vremena imaju obicaj naci novi posao...
@Rino, C/P sam citavi post. Nije da ja bas obozavam ovu dvojicu, ali su bolji od prof.dr.sc. Jergovića i pijanog Dijakovića. Cvijanović se trudi, ali ne ide
Oni se ne mogu usporedjivati sa komentatorima na BBC-u i Skyu. David Coulthard je bio do kraja 2008. vozac, a Brundle je bio aktivan do 1996., a cesto zna testirati novije bolide. Zadnji koji je vozio je bio Ferrari F10. Oni sve zbog toga bolje znaju i razumiju od ovih koji su "samo" komentatori.
Inace, ako si bolje upucen u proslost F1, onda znas da je Brundle neko vrijeme u Benettonu bio Schumacherova kanta za napucavanje koji nije mogao ni primirisati onome sto je Schumacher radio u istom bolidu

Pa cesto baca hejterske komentare za vrijeme utrke, sto je neprofesionalno i onda se cudi kad ga MSC na gridu prije utrke odjebe za intervju...
Sad sam malo otisao u sirinu, ali cesto se tu povlaci paralela sa komentatorima BBC-a i Skysportsa.