View Single Post
Staro 15.07.2012., 21:13   #455
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Nadogradnja kompa: MBO, CPU, RAM

Planiram u skorije vrijeme malo osvježiti i nadograditi trenutnu konfguraciju, s time da bih mijenjao navedene tri komponente, MBO, CPU i RAM. Ovo ostalo ostaje iz stare konfiguracije i ne namjeravam to mijenjati. Budžet bi bio maksimalno 1500 kn iako može i manje ako se da složiti. Konfa služi za uobičajeno svakodnevno korištenje, office, net, filmovi, malo starijih igara i malo obrade multimedije (ništa prezahtjevno). Nekako sam razmišljao da mi je možda najvažnija stvar uzeti solidnu matičnu kako bi eventualne kasnije nadogradnje bile lakše.

Kako sam pomalo ispao iz đira molimo bih preporuku za po jednu kombinaciju iz svakog tabora (AMD i INTEL) s time da se uzme u obzir da uzmem matičnu za koju će se i u skorijoj budućnosti proizvoditi procesori, a ne da kupim nešto za što neću uskoro moći više kupiti cpu ili ram

dakle ekipo, molim preporuke i upute za navedeno, koje sockete (AM3+ intel 2100?) se isplati uzeti, koji proizvođači itd. Želim najbolji omjer uloženo/dobiveno
memorija neka bude 4-6 GB, mislim da mi je to i više nego dovoljno

Unaprijed zahvaljujem!
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote