View Single Post
Staro 15.07.2012., 18:56   #5
krešo
Administrator
Moj komp

krešo's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Jel moze malo pojasnjenje. Na sta se misli ili na koje aplikacije, kad ste rekli da "slika i dalje lagano "trza" pri pokretanju grafički zahtjevnijih aplikacija"

Sve se vrtim oko PRESTIGIO MultiPad PMP5080CPRO tableta, ko macak oko vruce kase, pa da znam tocno koji programi trzaju, nadam se relativno malo, i da to (puno) ne smeta, tj da se na njemu ne moze radit/igrat zbog trzanja.

Kakav je kao video reproduktor (za krevet), tj. jel vrti mkv i mp4 onako odma iz kutije u rezi 480p 720p 1080p bez trzaja i stucanja (raspadanje slike zbog viskokog bitrate-a) ili treba instalirat kakav player/codec.
Titlove cita ?

Inace clanak za 5+ kratko i sazeto, fala
Pod trzanjem mislim na zastajkivanje slike, kao da je riječ o framedropu i ono je najizraženije u svim verzijama Angry Birdsa koje sam probao i još u ponekoj igri, ali ima hrpa igara koja radi sasvim ok.

Moja ti je preporuka da odeš na veći 9.7" model jer je ekran puno bolji, ali svakako si negdje isprobaj oba prije kupnje. Ima ih valjda izloženih po centrima.

720p i 1080p play je dobar. Preporuka je instalirati neki bolji player tipa BSPlayera i sličnih.
krešo je offline   Reply With Quote