View Single Post
Staro 15.07.2012., 17:08   #95
Nybelung
Guest

Smeće od miša. Od kad sam ga dobio nisam bio zadovoljan, a sad je na samrti.

Prvo nožice, još uvijek izgledaju novo ali se ne kližu ko na MX518. Imam osjećaj kao da uvijek kliže po "mokroj krpi", a koristim ga ili na podlozi ili na ravnom drvenom stolu.
Onda senzor i DPI koji si nikako ne mogu namjestit da mi bude po volji. Stalno je prebrz, prespor, ili se ponaša vrlo čudno pa "preskače" tj. ne ide glatko preko ekrana.

Zadnja 2-3 mjeseca čudno reagira i na desni klik. Odnosno na držanje desne tipke dok igram WoT. Nekad bi samo "pustio" klik, iako ga ja držim čvrsto pritisnutog, i za sekundu-dvije ga ponovo "uhvatio".

I evo sad se počeo i gasiti. Jednostavno se usred igre, ili surfanja, samo ugasi i za par trenutaka ponovo pali...

Pretpostavljam da je dosta problema uzrokovano ovim smećem od kabela. Vrlo je tanka guma/plastika na njemu, i opleten je nekakvom šugavom tkaninom koja ga je toliko ukrutila da nikad nisam uspio ispravit one "kvrge" koje je dobio od kad su ga zamotali i ubacili u kutiju.
Pola godine je bio sav izmotan, onda je nasred kabela najveća "kvrga" popustila tj. tu je pukla tkanina a kabel se sav izvrnuo.

Vidim da nisam jedini:
http://forums.logitech.com/t5/G-seri...ue/td-p/631582
Samo se moj presavio na sredini...

Čim ulovim vremena zaputit ću se do Linksa da ga reklamiram. Što mislite, bi li mogao tražit "lošijeg" G400?
  Reply With Quote