Što se invertera tiče.....
Općenito elektromotor prilikom starta povuče i do 10x veću struju od nominalne.
Kod elektro motora koji se x puta na dan (u ovom slućaju) smanjuje se vijek trajanja i naravno potrošnja struje je znatno veća zbog utrošene struje prilikom starta pogotovo ako je broj startanja velik kao u slučaju klime
Za primjer, radio sam na jednom motoru od 1000kw kojem je bilo dopušteno samo 2 starta unutar 4h baš radi ovog.
Inverter(u industriji frekventni pretvarač a mislim da je poprilično isto) ima tu ulogu da starta motor s minimalnom strujom a to radi tako što regulira okretaje motora tj, kreće s manjim okretajima te ih postupno povećava do željenje vrijednosti.
Okretaji i opterećenje motora se regulira frekvencijom.
Dakle inverter pretvara izmjeničnu struju u istosmjernu i zatim opet u izmjeničnu ali željene frekvencije.(valjda ga zato zovu inverter:-))
Sad dali će on u datom momentu potrpuno zaustaviti motor(kompresor) možda i nije toliko bitno, bitno je ono kada se ukaže potreba za startom istog, na koji način će ga startat. Nakon što zadovolji u ovom slučaju temperaturu postupno će smanjivati snagu i time smanjiti broj startanja motora a vjerujem da ako se pokaže potreba i potpuno zaustaviti isti.
Dakle inverter bez obzira i ako zaustavi vanjsku jedinicu ima svoju funkciju i svakako nije marketing.
Svakako kolege iz te struke nek me isprave ako sam negdje pogriješio