Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 15.07.2012., 00:06   #3384
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Čisto da se pohvalim da sam prešao Inferno prije v1.0.3 Inferno Nerfa Prešao sam sa Wizardicom, sa opremom nešto ispod 2 milijuna zlatnika + cca pola opreme koju sam si sam nafarmao.

Nakon toga sam utukao nekoliko desetaka sati u farmanje i nisam nikaj pametno nafarmao tak da sam jednostavno odustao. Izgubio sam volju pošto je loot nikakav, sve uglavnom AH smeće koje ide za par desetaka tisuća zlatnika, full rijetko za parsto tisuća i samo jednom za 3 milijuna Ništa što bi upgradealo mog main chara ili altove (imam sve likove na L60)... Mislim da imam oko 300 +/- sati igre i našao sam svega 3 legendary itema i to u prvih 100 sati Set itema ništa... Zato i jesam odustao pošto se end game svodi na farmanje itema, a to je po meni strašno loše izvedeno, što zbog katastrofalnog drop ratea, što zbog kriminalno loše itemizacije gdje dobiješ recimo mač sa 200+ INT ili wand sa 200+ STR i sl., potpuno beskorisno i van svake pameti...

Vratiti ću se igri kad je dovedu na razinu na kojoj je Diablo 2 LOD bio u svojoj v1.10 inačici. Znači za koju godinu!?
Bartuc je offline   Reply With Quote