Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.07.2012., 17:58   #3359
picajzlaaa
Premium
Moj komp

picajzlaaa's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Tumor Pregled postova
Nije ti to nista "napeto" za lv60.
Na lv60 trazis 1000+ DPS weapon sa socketom da unutra mozes napucati +Crit Damage gem.
Sve ostalo od statsa sto dodje dobro dodje, ali socket je najbitniji (ili ako nema socket, ali ima 70+ Crit Damage increase stat).

Na lv45-50 trazis neki lv60 weapon koji ima Level Requirement reduced.
Ja sam na lv49 imao neki crossbow lv60 koji je imao 11 level reduced stat i fini DPS.
Do lv60 sam proletio, mobovi su padali prije nego su uspjeli skuziti sta im se desilo

S tim se od levela 47 do 60 radi genocid po mapama
sad sam dosao na 47lvl i slozio 400dps luk sa + 150 crit dmg i naravno ss. zasad ko iz pi**ke, ali znam da ce uskoro biti je**da. kaj se tice mog 60lvl bowa znam da nije neznam kaj sad ali cini mi se da su bile ok pare i svidja mi se ovih 2500 lifa po killu.. sad iskusavam bild gdje imam oko 35K lifa, oko 400+ regen po sec, 2.5K armor i 200+ res all.. tak da sam pomalo tenkast. kazem zasad je pljuga ali mislim da cu vec na A3/4 a pogotovo inferno drasticno opremu mijenjat

P.S. kolegi iz tima nebi ni golda uzeo ni za zivu glavu, a da ne kazem da bi tu na forumu dao bilokome da mu nesto fakat treba naravno ne kazem da mi ista trebas prodati ispod cijene. jednostavno kazem kak je, covjek se muci i kupuje svasta da prezivi..ja npr imam para i zasad prezivljavam tj nemam tih problema.
picajzlaaa je offline   Reply With Quote