View Single Post
Staro 13.07.2012., 08:55   #1303
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Desire - Oxygen - cudan problem

Znaci onaj obican Desire, Oxygen 2.3.2 ROM gore, 4GB SD Kartica...

Trebao sam provjeriti radili li mi jedna druga SD kartica pa kako nisam imao citaca odlucio da ju ubacim u desire, samo da vidim hoce li ju prepoznati... Nakon toga, vratio staru karticu u mob i sranje... Pola programa mi fali u Draweru (Vidljivi su u Settings/Aplications, ali imaju neku genericku ikonu koja pokazuje da su instalirani na SD)... ne mogu ih pokrenuti uopce... Nemam ni Google Play ikone...

Imao sam GO Launcher, njega ko da ne postoji... pa ne mogu ni backup podignut...

Ne znam sta da radim, nisam imao ideju da bi radi toga morao Titanium pokretat...

prije par dana sam isto vadio ovu SD karticu ali nisam novu gurao u mob, vjerojatno se tu nesto spoje*alo...

Probao unmountat pa ponovno mountat karticu... jedino mi pada na pamet da nije do cachea google playa... da je probao traziti programe na novoj kartici, nije ih bilo pa nesto otislo u honduras... ocistio bi ja to samo sto ne znam kako da play pokrenem jer mu ne vidim ikonu u draweru...

Pomagajte, ne da mi se sve reinstalirat... taman sad preko vikenda sam mislio radit Backup i reinstal ROM-a... ali treba mi taj Backup prvo...
perich je offline