View Single Post
Staro 12.07.2012., 21:12   #3627
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
ok upisao sam to i skinuo odmah 5 po redu ugl nisam nesto trazio.. tema se zove ICS instalirao pokrenuo Theme Chooser preko drawera i sad kad ocem apply tu temu pise: This theme was improperly compiled and cannot be applied. wtf?!

EDIT: skinuo sam jos jednu(cak sam je i platio) Matted Blue theme for CM7 instaliram je tako sto pokrenem .apk odem na theme chooser u appdrawer i isto mi napise This theme was improperly compiled and cannot be applied! sto je to? molio bih za pomoc jer sam kupio ovu temu.. nije nesto skupa al ipak je placena
pa vec imas u theme chooseru tema nekoliko sto je benru ubacio . ja sam stavio od ics temu i fino radi . ne znam zasto ti nece apply kod mene radi sve normalno . jedino da rom opet instaliras

Citiraj:
Autor mark11 Pregled postova
vec dugo nisam pratio forum,i vidim da se jos uvijek dosta vodi bitka oko romova.
onda koji je najbolji custom rom za ovaj telefon.ja sam prvo koristio fundowsky 4.0,pa sam odustao jer nikako sa njim na zelenu granu.
stock rom ne nudi neke stvari kao custom rom,a i on zna nekada stekati.
sad koristim custom rom lucky ultra sonic.
i sa njim nisam bas zadovoljan.ponekad ne prepozna ext particiju pa moram ga restartat.ali to je normalno sa ovakvim telefonom,vec sam se navikao na to.imam jako dosta instaliranih apps,preko 130,pa je mozda i to razlog njegova stekanja.koristim sd karticu od 16gb transcend clase 6.
pitao bih ako netko zna rjesenje,zasto mi se ponekad rerstarta u mod za unos pina?
ponekad se sam upali dok je u standby-u,i tako mi jos prije popije bateriju koja i tako malo traje,tu negdje oko 24 sata.svaki dan ga moram puniti.ovo čudo stvarno troši bateriju kao lud.ima neka skripta koja se instalira i smanjuje potrošnju baterije.ako netko zna i ima pozitivna iskustva,volio bih da me uputi kako to podesiti.
vidim da neki zele kupiti ovaj mobitel,pa me zanima koliko nudite novaca.telefon je star 4 mjeseca i pod garancijom je,white.
stavi benru cyanogen radi super
maxtormaster je offline   Reply With Quote