View Single Post
Staro 12.07.2012., 18:32   #3626
mark11
Banned

mark11's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
vec dugo nisam pratio forum,i vidim da se jos uvijek dosta vodi bitka oko romova.
onda koji je najbolji custom rom za ovaj telefon.ja sam prvo koristio fundowsky 4.0,pa sam odustao jer nikako sa njim na zelenu granu.
stock rom ne nudi neke stvari kao custom rom,a i on zna nekada stekati.
sad koristim custom rom lucky ultra sonic.
i sa njim nisam bas zadovoljan.ponekad ne prepozna ext particiju pa moram ga restartat.ali to je normalno sa ovakvim telefonom,vec sam se navikao na to.imam jako dosta instaliranih apps,preko 130,pa je mozda i to razlog njegova stekanja.koristim sd karticu od 16gb transcend clase 6.
pitao bih ako netko zna rjesenje,zasto mi se ponekad rerstarta u mod za unos pina?
ponekad se sam upali dok je u standby-u,i tako mi jos prije popije bateriju koja i tako malo traje,tu negdje oko 24 sata.svaki dan ga moram puniti.ovo čudo stvarno troši bateriju kao lud.ima neka skripta koja se instalira i smanjuje potrošnju baterije.ako netko zna i ima pozitivna iskustva,volio bih da me uputi kako to podesiti.
vidim da neki zele kupiti ovaj mobitel,pa me zanima koliko nudite novaca.telefon je star 4 mjeseca i pod garancijom je,white.

Zadnje izmijenjeno od: mark11. 12.07.2012. u 18:40.
mark11 je offline   Reply With Quote