Ma vecina su samo balavi idioti koji su kao sretni jer ih je BW kao poslusao, jer kraj koji opet nije rijesio plot holes, koji jos drzi debilnu i apsolutno nepotrebnu svinjariju i deus ex kraj nije nista drugo nego par slideova a 99% radnje je ostalo.
Sta je lik na HTL forumu rekao, da je kraj samo pad reapera, kamera koja pokaze 2 lika u sjeni, jedan od njih kaze ovaj cycle zaustavljen, drugi kaze idemo na plan B i eto kraj 5 miliona puta bolji od ovog smeca, em imas otvorenu radnju za nastavak.
Sta da radis sa ME universeom nakon ovoga? Magicni kinetic barrier da niko na citadeli ne pogine, releji koji su pukli u stvari nisu pukli, genocid nad Gethom i "cockblock" nad Jokerom? Radi kontrole i synergia nemozes nastavit vise ME universe, jer jedini kraj na koji ides sa shepardom bi bio Destruction, a druge ko jebe....ma neka idu kvragu.
ME se igrao radi lika i radnje kojeg si razvijao 5 godina i kroz 3 igre, sad da mi daju da igram sa nekim drugim..to nije to.
Link
Sta je netko rekao, ovo bi bili bolji teammateovi, a ne ona nabildana debilcina Vega il Protty the Protean koji je tu ubacen iz gluposti.
EDI moze stat radi interakcije sa Jokerom, al tko nebi htio vodit sa sobom Ariu i radit masakr
I jos nitko nije objasnio zasto shepard ima one sjebane snove, ono je textbook indoktrinacija na djelu, cuje glasove koji ga krive za sva sranja, lovi onog malog debila kojeg bi najradije napucao u onoj ventilaciji i ko ga jebe. Otvoren cijeli jedan arc price da se na to nadoveze a ne ubaceno i neobjasnjeno...
Linky
Ovo bi bio DLC kojeg bi rado platio

Inace, od sada samo piratiziram BW igre AKO ijednu vise i odigram. Ovako odjebat fanove moze samo netko koga zivo zaboli kita za njih....i jos na kraju ono "buy more DLC" sranje... uzas.