View Single Post
Staro 12.07.2012., 08:44   #54
Ziga
Premium

Ziga's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Vidim da se razumiješ u te stvari pa ajde probat ću sam rastavit tog SX-a 130 kada ulovim vremena. Ako bude nešto, postat ću tu .

A ono da varaju gdje god stignu sam mislio baš na to, kod tih jeftinih printera, mogli su staviti i jeftinije boje, jer eto možda netko nije imao 2000kn za lasersku mrcinu pa je dao 250kn za SX125/130, a onda kad se boje potroše paf, cijena tog printera.

PS, užasno mi smeta kad se glava čisti on "posrće" 10% boje(kako pokazuje Windows) i naravno nakon nekog vremena označava da je boja prazna i neće printat(npr plava je prazna a ja hoću CRNO printat, ne mogu vjerovat da su to tako glupo napravili), i još k tome izvadim boju van i osjetim da u njoj još ima tinte Govorim o originalu.
Zato što radim u ovlaštenom Epson servisu (logika ne)

Ako želiš mogu ti pogledati SX130, javi se na Private za dogovor.

Gle, čišćenje glave troši tintu to je logično, no čišćenje glave nikad se ne radi ako je tinta manja od pola. Ako je crna prazna, možeš pomoću kolora dobiti crnu (sivu), ali ako ti je plava prazna ne možeš printati crno, jer naravno kupio si kolor printer. Ako tintu izvadiš van i osjetiš da ima boje u spremniku to je "rezervni" kapacitet tinte koji služi da se ispisna glava ne začepi dok je tinta u glavi.

Uzmi npr neki inkjet HP iz konzuma, printer 299kn, a set boja 400
Ziga je offline   Reply With Quote