View Single Post
Staro 11.07.2012., 14:34   #11
AlexXx17
Registered User

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ćek malo, kakva ti je ovo formulacija: "našao sam driver baš za sedmicu na softpedia-i, kad nju instaliram radi mi zvuk al samo zvuk na integriranoj zvučnoj a kad uštekam slušalice ili zvučnike kao da ništa nisam uštekao."
Hoćeš reći da se driver instalirao kao da je sve ok, ali nema zvuka ?

Mislim da je glavni "krivac" x64 verzija i pronalaženje ispravnih drajvera za nju.
Napiši ovdje puni Device ID te zvučne pa možda netko nešto iskopa.
Pogledaj ovo, možda nađeš drajver koji radi:
http://www.driveridentifier.com/scan...27DE%26CC_0401

Za kraj, sad mi je palo na pamet, probaj ovaj origigi XP drv:
http://download.lenovo.com/ibmdl/pub...3aud02us13.exe
instalirat u compatibility modu.
Nisam neki ekspert što se tiče računala pa sorry ako vas bunim, našao sam neki driver za sedmicu i kad ga instaliram onda ima zvuka na integriranom zvučniku (barem mislim da je integriran), ali kad npr želim uštekat slušalice ili neke druge zvučnike onda mi ne rade. Ali evo instalirao sam xp i nemam takvih problema, na lenovo support nađem driver za zvuk i sve je super. Zvuk je znači riješen ali i dalje ne mogu pokrenut nijednu igru, mislim da ću morati kupiti novu grafičku.

Citiraj:
Autor [GOW]Nec Pregled postova
Možeš skurit NB, pretpostavljam. Ako otvara neke nove mogućnosti, vjerojatno i nešto drugo opterećuje. Btw, ovo je link za x86. Ti trebaš x64. Iako nije isključeno ni da će ovi raditi.

Moja preporuka ti je da si nađeš žešću grafulju ako misliš rokat igrice na tome.

Koliko RAM-a imaš kad si išao na x64 W7? Ako imaš 3Gb ili manje, instaliraj x86, pa ćeš imati manje problema.
Onda bolje da se ne igram, ni ovak nisam neki stručnjak što se računala tiče. Mislim da ću poslušat tvoj savjet i kupit neku drugu grafičku. Imam 2gb RAM-a, kad uhvatim vremena probat ću i s x86.

Citiraj:
Autor DaFija-89 Pregled postova
Spec:
Intel® Pentium® D Processor 820, 512MB, 160GB 7200RPM S-ATA HDD, no diskette drive, PCI/PCIe Tower (4x4), Intel 945G, Multi-Burner Plus 16x, Broadcom Gigabit Ethernet, Windows XP Professional

Kolko vidim u orginalu je dosao s 512 MB RAM-a, i ak jesi nadogradio RAM sigurno nema preko 2gb, jer je neisplativo vise RAM-a stavljati na to. Daj mi reci, zbog cega stavljas Win7, kad je racunalo doslo u orginalu s WinXP i otpimizirano je za taj sustav.
Ne znam s kolko je RAM-a došao, ja sam ga nabavio s 2gb. Ma dosadio mi XP, a i win7 mi izgleda vizualno bolje pa sam mislio da neću imat problema s njima ali sam se zeznuo.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.07.2012. u 17:13.
AlexXx17 je offline   Reply With Quote