Primjetio sam da kada koristim uTorrent, Chrome jedva radi dok na Firefoxu sve radi kako treba tj. FF mi ucitava sve stranice dok Chrome jednostavno ne radi tj. pokusava ocitati stranicu i onda naravno stane.
Na kompu imam zadnju stabilnu verziju Chrome-a i zadnju stabilnu verziju Firefox-a.
Ne znam dali je i prije bilo tih problema sa Chrome-om posto nisam koristio uTorrent jer inace koristim box te FTP, a sada posto po ljetu bas i nemam nesto vremena, a uTorrent radi cijelo vrijeme onda mi je ovo sa Chrome-om neprihvatljivo.
Dali ima neki nacin da se to sredi sa Chrome-om posto mi je Chrome glavni browser vec godinama i tesko da cu se opet naviknit na FF (o Operi ne zelim ni razmisljat jer mi ne pase nikako).
Normalno mi je da je net sporiji ako radi uTorrent koji ima hrpu torrenta, ali je cudno da Firefox radi skoro pa normalno dok se Chrome totalno vuce i na kraju uopce ne otvori stranicu ili je otvori, ali mu treba puno vremena.
Dali se moze nekako to optimizirat u Chrome-u ili nesto sl.?
Samo ne zelim da rasprava krene u smjeru Chrome vs Firefox vec trazim savjet dali ima nacin da se rijesi ovaj problem?