Tema: HDTV ZA PC
View Single Post
Staro 09.07.2012., 14:44   #13
O_D_E_Z
Premium

O_D_E_Z's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Pa 90% ljudi i je ludo kad gledas koje sve smece konfiguracije kupuju i po kojim cjenama !

Pa kazem do sad nisi imao izbora ... 32" TV su ipak bili malo preveliak investicija ... s obzirrom da bi dobio sta ... nista specijalno, malo bolju uzivanciju u multimediji, malo na ustrp funkcionalnosti pri nekom ozbiljnijem radu (kojeg BTW koristi par % ljudi)

A morao si se isprsit par tisuca kuna za nesto debelo ruzno, u sik izvedbi, s ogromnim obrubom, ogromnim probojem pozadinskog osvjetljenja koje je strava ako si blize ekranu, i koje se grijalo ko ludo od otraga, i nekim skartom od LG matrice koja se presijavala a boje katastrofa....

Tada sam i ja mislio bolje na neki kvalitetniji monitor .. pa i nek je manji !
Al danas su stvari malo drugacije (pojavom LED-a, drasticnim padom cjene, i porastom kvalitete prikaza)!

2cm taskbar na 50-60 cm udaljenosti nije toliko bas veliko !
Ti ne shvacas da se oci naprezu...
Ti ces se zavalit u fotelu ispruzit ruke i reci mi da i na 60cm mozes procitati vrijeme i datum u taskbaru ! Svak moze !
Ali ne shvacas da ti se za tako nesto oci naprezu, toga nisi ni svjestan !
Pogotovo ako si u zamracenoj sobi a ekran bljesti i slicno !

I kad kazem da se ocni misici naprezu .. to ti nemoras moci osjetiti .. to je refleksno djelovanje organa vida!

Uostalom sto ljudi idu u Kino ... na 20m dijagonalu ! zar bi i njima pripisao naocale !

Ah da u kino se ide radi gusta .. a na kompjuteru se provodi 90% vremena (igra Diablo 3, gleda youtube, svrlja po bespucima neta ... ) zbog ???

Zadnje izmijenjeno od: O_D_E_Z. 09.07.2012. u 14:51.
O_D_E_Z je offline   Reply With Quote