Tema: HDTV ZA PC
View Single Post
Staro 09.07.2012., 14:01   #11
O_D_E_Z
Premium

O_D_E_Z's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
pa ko veli da moras igrati na full rezoluciji? ja sam na trenutnoj konfi igral portal2 sa 1440x900 i islo je glatko, a slika nije bila puno losija nego na nativnoj
Pa nemoram .. al sta cu onda davati recimo nekoliko tisuca kn za 26" monitor ?

Jel ima jos netko tko ima spojen HDTV na PC da podjeli iskusta .. prednosti mane iz prve ruke ! Osobni dozivljaj !

Koji TV bi bio najbolji i sl. ...

E da zaboravio sam se osvrnuti na opasku:

"Kod mobitela je visoka pikselaža zbog oštrine slike. Npr pogledaj tekst na iphone4 pa na 3gs. Ako tu ne vidiš razliku, onda stvarno trebaš posjetu gornjem linku"

Razlika se vidi !

Ali sto hoces reci da svi oni koji imaju 3G moraju taj baciti u smece i pod hitno preci na cetvorku ... jer "dozivljaj" je nemjerljivo veci !!??

Jedina prava funkcionalnost kod takvih uredjaj kad izadje bolja rezolucija je kod browsanja gdje bolja rezolucija omogucava lakse browsanje po netu a sve ostalo ... je sminkanje i preseravanje!

Koliko je bitno kod pacmana da nema antiallasinga ? Nikoliko...
Ali uvjek ce se naci onih kojima ce i to smetati !

Tako i mob. bitno je da sluzi svrsi a ne da se kurcis s njime !

Mobitel treba da drzis na pristojnoj udaljenosti od glave i da gledas u njega ko sto citas novine i da nema zrnatosti i da je FUNKCIONALNO .. a to sto ce novi ekrani doci toliko zgusnutih piksela da kad zabijes oko u njega neces vidjeti piksele ... koga briga za to i cemu to moze sluzit osim preseravanju ?

Al opet 100 ljudi 1000 cudi !