View Single Post
Staro 09.07.2012., 13:16   #358
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor fizicica Pregled postova
Ma previše je tu love da bi odustali od nečega za što su ljudi tako zagrizli. Sigurno slijedi "The return of mass relay" :-D ili tako nesto.
Ma da, al gledaj ovako. Prosao si ME3 jednom, kraj te ubio u pojam, ubili ti lika, unistili svemir, bacilo te u depresiju od zalosti. DLC nece izmjeniti kraj.

Koji ja imam razlog da ponovo igram ME3 sa mojim drugim Shepovima da vidim kako su se moje odluke odrazile na igru?
Jednostavno, nema replay faktora. Kao da opet idem nekoj dragoj osobi na sprovod, tako sam ja dozivio kraj.

DLC za Omegu, Ariu i sve pizdarije koje smisle nemaju bas smisla. Da ti mozda poveca rating u igri? Da dobijes bolji kraj?

Kraj je sranje, bez obzira na bodove, em su 3 mjeseca lagali ljudima da je moguce doc do najboljeg bonus endinga samo sa SP igrom, jer je ekipa sve probala, igrala new game +, igrali na insane, probali onu shemu sa ribom iz ME2, jednostavno nema dovoljno bodova, i na kraju to BW i prizna i najavi ispravak u patchu (tj, ECu).

Glup sistem sidequestova, kao cuo sam da netko trazi nesto. Rannoch i Tuchanka su bile super misije, pune osjecaja, Thessia je samo trci ravno sa imbecilnim boss fightom, Cerb stanica je kratka i glupa, a boss fight jos gori. Odluka da unistis Coll base ili ne nema utjecaja na baby reapera u stanici. Toliko o izborima.

Stvarno zalosno kako su sve unistili.

BladeRy je offline   Reply With Quote