Citiraj:
Autor Nybelung
Mislio sam kupit igru nakon rokova na faksu. Malo me pokolebalo 50+ stranica vašeg pisanja samo o grindanju itema, ali nakon što isprobah igru preko vikenda - NEMA ŠANSE.
12 godina se ovo čekalo i na kraju mi dođe:
- D2 s boljom grafikom
- online singleplayer?

- nevjerojatno dosadna i kratka kampanja za jedan RPG
- ponavljanje istog sadržaja na više levela
- potpuno nemaštovit i već viđen level design
- akcija koja se svodi na bezumno ubijanje tisuća i tisuća istih mobova (na isti dosadan način)
- konstanti problemi s lag-om i serverima
- od taktike ni "T"
- ...
Pa jel oni stvarno misle da sam toliki debil da dam 450 kuna za ovo smeće nakon što sam ga isprobao? - Retoričko pitanje.
Pametni su, da su dali džaba trial sad bi imali 30% manje korisnika. GG Blizzard, ali ne dam ti ja ni kune. Ima i besplatnih grind igara na internetu. 
|

)))))))))))
cek sta si ti mislio da ce diablo biti spoj crysisa, skyrima i neznam cega ? diablo je diablo i EOD.
-grafika naravno da ce biti bolja kao sto je sa svakim djelom bolja
-online je iz razloga piratiziranja kao i 90% svih igri u zadnjih par godina (moras biti online da potvrde kij itd...)
-ponavljanje sadrzaja ? nekuzim ? ono sto bi tocno da se neponavlja ?
-nemastovit i vidjen dizajn i to si sve vidio u 3 dana

)))
-sine ti ili nisi igrao diablo ili si na tripovima.
-nema problema sa lagom a ni sa serverima konstantno.
-ako oces taktiku uzmi si RTS ovo je hack and slash
onak pun k*rac mi je ekipe koja sere joj igra nista nevalja joj fuj joj neznam sta sve ne....
nepoznam nikoga tko je rekao igra je losa a da nije proveo 100h ingame... evo nek mi ti pljuvaci kazu koja je zadnja igra koju su igrali 100sati ?
je igra je ponavljajuca i grindanje al to je diablo i da je nesto drugo nebi bila diablo... ja sam proveo 200h ingame i vjerovatno cu provest jos toliko i nakon toga cu reci igra je jebena jer 400h u igri koja se bazira na singlplayer nisam proveo nikad...
moja preporuka je da diablo uzme svatko onaj tko zeli doci sa joba odigrati 2-3h bez nerviranja i onda leci u krevet. igra je dobra i svatko onaj tko kaze drugacije sere. (da se razumijemo nije savrsena al mogu komotno reci da je jedna od boljih igrara u zadnjih 5 godina)