Citiraj:
Autor ONeill
"The Three Stooges" - nit' je dobro, nit' je loše. Ostavilo me neutralnog dojma 
|
Zaista mi nije jasno za koga je namjenjena ova vrsta humora. Pogotovo u današnje vrijeme. Ne kažem da mi neke stvari nisu nasmijale ali upotreba zvučnih efekata uz 'baze'. To pripada nekom drugom vremenu. Vađenje istog iz konteksta vremena je besmisleno....* A kad sam več kod tog vremena , poprilično sam siguran da če svako tko je predhodno gledao 'orginalni serijal' imati čistu
bljak reakciju na ovaj film.
*Bez obzira na to, orginalni serijal je i danas smišan - ovo nije.
Ne smatram se nešto zahtjevnom publikom jer mogu pogledati sve i svašta ali ovo je jedan od onih filmova koji mi idu na živce!
Inače ,Betmen se baca na svakom koraku , supermen leti , superbaka leti s kišobranom , kojot baci stinčinu na sebe umisto na trkačicu ,Tom baci sef na sebe umisto na jerija ,Pat i Mat unište sve što dotaknu, iči i skrači se kolju ....
Al glavno da ovde ide upozorenje na kraju ... WTF
Citiraj:
Autor syss
iliti nisam mogao popušiti tu razinu patetičnosti prikazanu kroz filter nekog drugog žanra.
|
Za mene je jedina svjetla točka u tom filmu dobra gluma / prikaz ludila a ostalo mi i nje previše bilo zanimljivo. Ne zbog usporenog toka radnje što bi večina vjerovatno komentirala več opčenite obrade.
Ovo je jedan od onih filmova koje doživljavam uznemirujučim kao npr.
Repulsion
No ovde se ludilo čini bliže nego išta jer je zastrašujuče jednostavno
....potrebno se samo pustit.
Citiraj:
Autor listerstorm
A film je išao u kinodistribuciju (doduše ograničenu).
Roger Ebert ga je lijepo opisao: "horror, poetry, surrealism, psychological pain and wicked humor, all at once"
Btw, samo nasilje mi i nije toliko strašno koliko ideja za poveznicu odnosa majke i sina.
|
... i kolika je bila zarada?
Inače , ja sam onako više za mejnstrim poput Psiha nego ovo, ali mogu pogledat.

Kao što si rekoh nije za svakog ....
No to nije ništa drugačije nego s bilo čime.
Zbog toga ocjene filmova ne fermam ni pol posto. Čak ni nekakav prosjek ocjena ne govori puno o tome hoče li ti se svidjeti film a kamoli jedna ocjena te mišljenje " gledati , ne gledati itd.
Najbolje gledat sve odreda