Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 07.07.2012., 15:18   #630
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Pa nemreš spojit još dvije na tu istu vanjsku. Kupiš još jednu vanjsku i dvije unutarnje. Što se metraže tiče, nek veli neko stručniji.
Ovisi koji model je stavio vanjske i dal je planski racunao na pokoju dodatnu. Moja vanjska Toshiba u stanu ima limit od 4 unutarnje. Ako su ga pitali dal zeli planirati jos koju dobaciti... mozda ima srece. Dal mu je put vode prijateljski u nakani, moze se na licu mjesta sigurnije odrediti jer 12m moze biti i puno krace, a nazalost i puno duze

@Mikeyy

Lako mozes upisom modela Toshibe, vidjeti koliko jedinica podrzava. Uostalom, pise ti i u servisnom prirucniku, a obicno ti nakon instalacije ostave barem jedan servisni, ako ga vec nisi sam ostavio. Jer u svakoj kutiji dodje korisnicki i servisni od Toshibe pa ih majstori obicno bace uz smece koje ostane nakon sto je sve gotovo.

Samo da podsjetim da sam prosle godine spomenuo auto dezinfekciju klime. Stari link iz teme je iz arhive a novi je ovdje : Nanoteh

Nakon dvije godine koristenja, sto kod sebe, sto kod ostalih po preporuci... cista petica! Miris je izrazito ugodan. Nakon spricanja ne treba oruzani list za vesele molekule zbog kojih se i po dva sata strogo preporucuje do daske dignuti ventilaciju uz sva otvorena vrata. Nanotehu to nije potrebno jer je ekoloski nastrojen i nakon 5 minuta mozete voziti dalje.

Imaju i za kucne AC-e, ali nisam jos probao. No decki iz Toshibe mi se zale, da nije dovoljno toksican po njihovoj mjeri ubitacnosti
Visage je offline   Reply With Quote