View Single Post
Staro 07.07.2012., 15:00   #1830
John_English
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
1. Namestio sam "Moj Komp" opciju pa to mozes da vidim,nisam je pre ni primetio,pa zato nisam ni stavio,a i stavio sam vaznije komponente,nisam mislio da ti treba vise. Napajanje nisam siguran koje imam,nije bitno stavicu neko novo jos malo.
2. Sa nesto vise od 100 evra, ali svidja mi se ideja da kupim graficku preko neta sa nekih sajtova gde imaju ponude sa garancijama i slicno,pa sam vam zato predlozio stvari i hteo da mi izaberete najkorisnije,ali u medjuvremenu naisao sam na neki drugi sajt,pa su novije mogucnosti opet izasle,koje su opet relativno stare u odnosu na najnovije.
3. Ova tema je pod "Hardverskim problemima" jer je graficka hardware a ja imam problem jer ne znam koju da nabavim,ali ono ozbiljno,prvi put sam na forumu,izgledalo mi kao prikladno mesto da napravim temu. I ovo je novi izbor grafickih koji su mi trenutno nekako na raspolaganju.

Asus GeForce GTX 550 Ti - 100 evra
Gainward GTX 560 1GB - 130 evra (probacu da spustim cenu^^)
Gigabyte GTX 470 1280 - 120 evra (ovde moze neka zamena i doplata,nisam siguran)
Gainward GTX 465 Good Edition - 90 evra

to bi manje vise bilo to,bili i neki sapphire,ali mislim da nije vredno pominjanja. Nadam se da sam ti sad dao dovoljno podataka da mozes da kazes sta bih trebao.

Evo moje konfiguracije za svaki slucaj ako ne nadjes tamo
CPU: AMD Athlon II X4 630
MBO: BIOSTAR TA770E3
RAM: DDR3 4096
HDD: Western Digital 977GB
VGA: ATI Radeon HD 4670
Monitor: L1919S

Eh da,posto i ti napajanje smatras vaznim(ne kazem da nije) ali ja ne mogu da skontam koje je moje,kad budem kupio novu graficku kupicu i drugo napajanje, verovatno ovo
LC POWER LC500H 500W

Zadnje izmijenjeno od: John_English. 07.07.2012. u 15:08. Razlog: dodavanje teksta
John_English je offline