Citiraj:
Autor sh0kre
možemo i bez klime doma pa bi sad svejedno vjerujem ebao sve svece da ju nemaš  nije u tom poanta.. eto pa da ne qoutam sve, a usporedba dumbphonea i top androida je lagano dumb.
E i što se tiče konekcije glupog telefona i pc-a, meni služi kao daljinski (winamp, media player), i kao remote miš i tipkovnica (kad nisam za "radnim" stolom).... a to dumby nemre.
|
OK, ti si power user ali 99% ljudi to ne radi.
Ja sam se samo nadovezao na ovo.
Citiraj:
Što se drugog dijela tiče, po meni onaj ko je kupio smarphone (android) samo za slanje poruka, pozive i eventualno surfanje je bacio lovu
|
Liči mi na onu spiku s kraja devedesetih kad su svakog s mobom zvali hercegovcem. Kao, kaj će mu to, preseravanje i slično. Kadli za godinu dana svaka šuša ga je imala u džepu. Tak i to, danas svako ima smartphone zato što su jednostavno dostupni i ima ih više u ponudi nego običnih telefona. Ljepše je gledat fotke na njemu, imaš navigaciju itd. Smartphonei su tu, to je realnost, dostupni su i svatko ga ima. I to je sva mudrost. Da ga kupuju samo ljudi kojima treba zamjena za daljinski, miš i tipkovnicu, proizvođači bi propali trenutno. Ja konkretno ne znam što bih ekstra radio npr. na HOX-u nego što radim na svom huaweiu. Je, bolji i veći ekran, hrpica procesora unutra, dodatne điđe miđe, al za moje potrebe, huawei sasvim dovoljan. Kad ću ga mjenjat, vjerojatno ću ganjat neki s boljom kamerom, mada mi i ona treba svake prestupne. Kad mislim neš slikat, nosim fotić. Kolko god da su kamere u top smartphoneima dobre, i dalje se nemreju mjerit s foto aparatom.