View Single Post
Staro 06.07.2012., 07:08   #2104
imaticx
Moj komp

imaticx's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Evo da sam sebe quotam Nisam imao nešto vremena ovo rješavat pa je sad opet došlo na red. Manje više sam shvatio kako napravit backup. Zbunjuje me razlika razlika između backupa i synca? Dalje, pošto ja imam iphone 4 kod sinkronizacije ženinog mobitela mi prikazuje moje aplikacije i sadržaje i javlja nekakve konflikte kod kontakata!? itunes, ko te izmisli...

E sad, interesira me ako je netko od vas to radio (ima po netu svega ali uvijek se javi netko da mu ne radi i sl.) kako vratiti originalni firmware ili verziju ios-a. Restore mi nudi upgrade na zadnju verziju. Kad je bio nov mobitel je radio bez greške i ženi ne trebaju nikakvi novi update-i koji će ga usporit, samo želi da radi kao prvog dana. Verzija 3gs-a je sa 8 gb, ima oko 1 gb slobodnog prostora.
Sync ti je "pravljenje" backupa, tj. sinkronizacija telefona sa backupom na komp. Za sync bez mijesanje kontakata i ostalog treba imati 2 itunes racuna i sa svakim posebno syncati mobitele.

Koji originalni firmware? Vracanje na staru verziju firmwarea nije moguce, osim ako je instaliran Jailbreak i Cydia. Drugacije nikako. Imam i ja u kuci jedan isti takav mobitel i sa najnovijim firmwareom radi bez greske