View Single Post
Staro 05.07.2012., 21:50   #1277
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Od kad je poznavanje uređaja i njegovih mogućnosti, customiziranje, modanje, fensi šmensi spika? Ili su možda i navigacija, mape, kamera, video, pregledavanje fotografija, remote povezivanje sa pc-em, soundhound, mp3, (tune in) radio, net banking, korištenje moba kao lampe, kompasa itd. uz masu drugih korisnih aplikacija fensi šmensi spika?
Meni je prije fensi šmenski spika kupit top model i koristit ga za pozive i poruke, ajd da za ovo zadnje bar koristi whats app...
Ili ko ovaj jedan na poslu, ima galaxy s2, a nakon 3 mjeseca korištenja pita me di se pali 3g.
Pod fensi šmensi sam mislio na sve ostalo osim komunikacije. A to su korištenje tisuća aplikacija s marketa koje u praksi nikad ne koristim.
Mislim ono, koristim, dan dva i izbrišem. Imam par igrica kaj vrtim dok ujutro sjedim na wc-u i to je to.
I obični mobovi imaju kameru, povezuju se s pc-em, možeš slušat radio i mp3-ce...
OK, pregledavanje fotki je ljepše na većem ekranu al nije da nemreš i na dumbphoneu, bez net bankinga na mobu mogu a ak mi treba lampa, imam je na privjesku od ključeva.
Jedina korisna stvar je navigacija, al i ona mi treba svake prestupne.
Tak da i dalje ne vidim neke krucijalne prednosti smartphonea u odnosu na obični mob. Je, ljepši je za vidit, ima neke ekstra pizdarije, al to je i dalje telefon. Mislim ono, ak nemaš komp za surfat po netu, ak nemaš fotić, ak ti je neophodna navigacija, smartphone je stvar za tebe.
Ali da ljudi u prosjeku najviše koriste samo komunikacijske sposobnosti moba, koriste.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F