View Single Post
Staro 05.07.2012., 21:16   #2103
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Može mala pomoć. Ženin 3GS je postao jako spor, odnosno sporo regaira u aplikacijama koje ona najviše korisit. Safari svaki put kad se pokrene zastane na desetak sekundi i onda nastavi normalno (manje-više) radit, facebook je užasan i stalno se ruši. Verzija OS je 4.0, jailbrejkan je i nema nešto specijalno puno aplikacija instalirano.

Da li ga je moguće vratiti na tvorničko stanje a da se ne izgube slike i kontakti? Za aplikacije i JB nije bitno.
Evo da sam sebe quotam Nisam imao nešto vremena ovo rješavat pa je sad opet došlo na red. Manje više sam shvatio kako napravit backup. Zbunjuje me razlika razlika između backupa i synca? Dalje, pošto ja imam iphone 4 kod sinkronizacije ženinog mobitela mi prikazuje moje aplikacije i sadržaje i javlja nekakve konflikte kod kontakata!? itunes, ko te izmisli...

E sad, interesira me ako je netko od vas to radio (ima po netu svega ali uvijek se javi netko da mu ne radi i sl.) kako vratiti originalni firmware ili verziju ios-a. Restore mi nudi upgrade na zadnju verziju. Kad je bio nov mobitel je radio bez greške i ženi ne trebaju nikakvi novi update-i koji će ga usporit, samo želi da radi kao prvog dana. Verzija 3gs-a je sa 8 gb, ima oko 1 gb slobodnog prostora.
Roso je offline