View Single Post
Staro 05.07.2012., 20:49   #1276
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Sygic aura, air droid, wifi transfer i brojni drugi programčići jedu baterijicu ako su aktivni u pozadini, i na stranu toga što znaju smetat, zvuk ostane svirat u pozadini, što browser jednim klikom vratiš "na početno stanje", automatksi se odlogiraš sa recimo onog govneta od facebooka itd....... lakše ih je ubit jednim klikom nego kroz menije, a pogotovo 3-dot menue lol...
Zašto nepotrebno imati upaljen proces za lampu u pozadini i šejkat mobitel ko kreten a lampa se siguran sam upali svaki treći put uz mogući skliz moba iz ruke.... zato ti ni nije sjelo. (Ovako upališ mob tj ekran, možeš to napravit i slajdanjem preko tri donje kapacitivne tipke, i jednom stisnes home, eto svjetla za sekundu)
Je, 3-dot menu je na dnu ekrana, no nekad i nije pa se treba tražit di je, nešto ala iphone, a ako i je na dnu, nepotrebno jede prostor, pa kod pisanja npr. poruka u whats appu, tipkovnica je povišenija, space i sve ostalo ide gore, pa je tipkanje nekomfornije... jer nekad je gore a nekad dolje, zbunjuje. U nekim situacijama to je sasvim zgodno al u ovom slučaju ne

(moguća) jednostavnost korištenja, brzina, konfigurabilnost su prednosti androida, zašto ih ne iskoristiti? za ostale, iphone vidim kao idealnije rješenje.. al neka svak kupuje šta hoće.. to ni moj problem

Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 05.07.2012. u 21:10.
sh0kre je offline